AKTUELNO

Haos!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneli Ahmić kako bi iskazala svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Urošu Rajačiću i Snežani Jovičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža mi je bila simaptična, ali je iznosila neke laži o meni, bez ikakvih dokaza. Spominjala je Asmina i neke stvari govorila je ono što me boli. Pričala je kako sam bila na nekim jahtama u Rusiji. Veliki je provokator, to. Pokušava da izvređa ljude s kojima je u izolaciji kako bi ih izbacila iz takta i skupila procente ako bude nominovaana - rekla je Aneli.
Pozdrav za Staniju. Dopadaju mi se poklonići - dodala je Sneža.
O Urošu ne menjam mišljenje. Sloba i Uroš su se tuširali, a ja sam načula razgovor. Oni su pričali o Maji - kazala je Aneli.
To je bilo pre dva meseca - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Urošu je fokus bio da dođe do toga da ode na intervju, jer je tada bio dobar sa Majom, družili su se - kazala je Aneli.
Ovo je notorna laž. Bila je tema Maja, ali nisam spominjao Šiša bar - dodao je Uroš.
Istina je ovo što Aneli govori - kazao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je rijaliti iznad svega, njega to ''vozi''. Jako mu je važno to što radi. Jajuš mu je rekao da ima isti mantil kao što ima Filip Car, a on je upitao:''ozbiljno, je ' ima isti?''. Mislim da mu to jako imponuje. Ne mislim da je zaljublje u Maju, dopada mu se možda, a Jovana je tu kao rezervna opcija. Ne mislim da Uroš ne može da se zaljubi u Jovanu, smatram da će vremenom da mu se probude emocije. Uroša sam ostavila već dva puta, sad ostavljam Snežu - istakla je Aneli.
Aneli nije validna kada je reč o komunikaciji Slobe i mene. Ja nisam rekao da mi je važno preko Maje da odem u Šiđa bar. Govoriš sve ovo zbog vašeg konflikta - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.