AKTUELNO

Iskrena!

U toku je emisija 'Pitanje novinara' ispred redakcije Pink.rs novinar Darko Tanasijević postavio je pitanje Aniti Stanojlović.

Šta ti kažeš - pita Darko.
Ja ne bih komentarisala, druži mi se još sa Mionom. plašim se da kažem. Mislim da je pogubljena, ne bi se pomirila sa Stanislavom ali ima grižu savest. Možda se kaje što je ušla u odnos sa Ša zbog svađa, a što se tiče Nenada mislim da treba da spusti loptu, ja ga rsazumem ali mislim da ona neće izdržati pritisak, treba da ga razume. Podržaću Mionu šta god bilo, Stanislava razumem jasan je, ne provocira rekao je da mu se sviđa Maja - rekla je Anita.
Šta im prognoziraš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaće oni zajeno, nas koje varamo idalje vole a ove niko. Mionu nerviraju Slađina dobacivanja, nije ljubomorna, sa kim da bude ona je moja drugarica - rekla je Anita.
Šta kažeš za to što su te pominjali - pitao je Darko.
Rekla sam da je lep dečko od početka i da mi se sviđa, neka bude da sam ljubomorna. Mene je iznerviralo što je rekla da ja nemam šanse, šta ona ima da priča ima dečka. Rekla sam da nema prava da kaže komentar, dere se na Ša i ona mi kaže da ja nemam pravo to da pričam. Ja se uvlačim u neke teme, katastrofa - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je rekao da Slađa hoće da se druži sa njima zbog prve teme - rekla je Anita.
Neki komentarišu da Stanislav ne može da diše od tebe - rekao je Darko.
Rekao bi mi da ne može da diše od mene, ja sam čula da ga čeka plavi medvedić ali on je rekao da nema devojku - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš taj odnos Stanislava, Mione i Ša - pitao je Darko.
Ispratila sa Stanislavov rođendan. Mioni je proradila ženska sujeta, kada je on rekao da ne želi ovde nikakav odnos, da se poigrao dva tri dana Elita bi se okrenula naglavčke. Nenadu smeta što Mions veliča bivšeg dečka. Stanislav stabilan, ali Nenad je posesivan , rekla sam ko sa deteom leže upi*an se budi, uvek nalaži te mlađe pa pati. Miona će biti sa njim do kraja mislim da je boli što mu nije čestitala rođendan, mora da ide Nenadu uz dlaku. Da ne bi bila lažljivica, mora da se dodvorava Ša. Ja razumem Mionu u potpunosti, njena ljubav sa Stanislavom je bila prava. Žalila se što joj on nije pružao pažnju, od ovog ne može da diše. Ša moli za ljubav, Miona je namazana. Odnos Mione i Ša je bolest, dok je ljubav Stanislava i Mione bilo nešto lepo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.