AKTUELNO

Iskrena do koske!

Nakon odgledanog priloga u kom učesnici "Elite" smiruju Aneli Ahmić i pričaju sa njom o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kod Darka Tanasijevića u Šiša baru našla se Anita Stanojlović koja je progovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem.

U kakvom ste odnosu ti i Anđelo sada - pitao je Darko.
Sve je super, pokušala sam da se svađam, ali mi nije pošlo od ruke. Ša ima reakcije, moj dečko nema - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje vas ljudi analiziraju, imali tu zaljubljenosti, da li ima strasti, a opet vi negde kroz osmeh i na svoj način odgovarate na komentare - rekao je Darko.
Mislim da nas sve to jača. Ako je njima fejk što se ne svađamo, što se ne svađamo, ne znam. Po našim facama se vidi da smo srećni - rekla je Anita.
O tebi kruže priče i loše i dobre, Anđela to ne uspeva da pokoleba, već naprotiv, brani te. Je l' si očekivala to - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila da će to da ga poremeti, ali mislim da mu je još draže štp on uspeva da me promeni. Mislim da se više vezuje za mene, da šta god da čuje, ne može više ništa da ga poremeti. Ja sam takva, ja ne dam na svoje, ali mi on ne da. Sa Bojanom i Anđelom mi ne dozvoljava, tu se malo naljuti. Sad mi je baš stalo do njega i ne bih volela, jer bih volela da to promenim. Želim da pokažem ljudima da se stvarno menjam. Neke Majine reakcije su me navodile na to nešto, ali uspevam da se iskontrolišem - rekla je Anita.
Ivanu Marinkoviću se nimalo ne dopadate - rekao je Darko.
Ni on nama, više on, nego ona, ali ih gledamo kao jednu osobu. Mi smo otkrili njegovu bolnu tačku, a to je njegova žena - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kako ćeš dalje sa njom - pitao je Darko.
Te stvari oko Maje Marinković oko Nućija, to su stvari koje Jovana zna da pričam istinu a neće da potvrdi, tako ni od mene neće dobiti potvrdu. Ja ću pokušati da zadržim to za sebe, ali ću uvek uzvratiti - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.