AKTUELNO

Žustro!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno pomrsi konce učesnicima Elite. Maja Marinković prokomentarisala je odnos Aneli i Janjuš, pa osula salvu uvreda po Ahmićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ovde foliraža a šta iskreno? -pitao je Darko.
Mene je stvarno sramota njihove sramote, ovo je njihova karma i kad su ljudi gledali moje scene i mislili da sam ja luda, sad vidimo ko su pravi bolesnici, oni su spremni za hospitalizaciju. Janjuš je jako karakterno labilan, u 40 godina šta dozvoljava jednoj folirantkinji, ona na silu može da plače i da se smeje, naravno to je šou za mentalno zaostale ljude, ovde se njoj gleda kroz prste, mene bi za takve stvari razapeli. Može ona da priča šta hoće, to su ti plač bez suza, sujeta i ljubomora, fond reči od pet rečenica, smešno mi je da ulazim u razgovor sa njom, neprestano mi dobacuje i vređa. Neka se obrati psihijatru, ja stvarno nisam stručna u tome. Janjuš utiče da ona mene ne provocira ali ne može da je kontroliše, ona ne preza ni od čega, pošto spominje moju porodicu ona će meni biti inspiracija do kraja za priču. Ona je za mene ober ološ, bruka i sramota za jednu majku, fali joj tema i bitnija joj je svađa sa mnom nego veza sa Janjušem -rekla je Maja.
Žena laže čim pisne, danas je slagala kao kad je dirala moju porodicu, a pričala za moju sestru da je spavala sa mojim mužem -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave, šta uradiste ti i tvoj crni mantil? -pitao je Darko.
Nisam primetio ništa, ja sam tek došao. Nisam primetio signale niti poglede, ja ne znam ništa o tome -rekao je Stanislav.
Ja sam svaki dan u pabu, nisam išla od tad jer je on tamo -rekla je Aneli.
Moja i Anelina svađa je bila užasna ali ništa strašna kakve su bile svađe drugih ljudi, naravno da opsuješ i dođe ti da izbaciš nešto iz sebe, jel loše

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š