AKTUELNO

Progovorila!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno pomrsi konce učesnicima Elite. Miona Jovanović otkrila je detalje iz njenog odnosa sa Stanislavom Krofakom, priznala njegove tajne afere.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekao da ne treba da budete blizu, posle kad smo se pomirili ti si i dalje nastavila. Ne možeš da radiš nešto što mom dečku smeta, nije normalno da ti je bivši dečko pored nas na žurci -rekao je Ša.
Meni je on ravna linija, ne znam kako to ne razumete, nije normalno to što ti radiš, i što me pritiskaš. Jel normalno to što ti radiš, ja ti kažem petstoti put glasno da me ne zanima on -rekla je Miona.
To su devojke koje su prilazile za 50 evra i piju piće sa muškarcima i animiraju ih, on je pisao tim devojkama -rekla je Miona.
Meni nije normalno da oni nisu tebi odgovarali na poruke kao i da se nisi interesovala da ih pronađeš -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja ima da pričam sa tako sa nekim ljudima, ja nisam htela nikome da smetam. Poruka na instagramu Panterice, neko mu piše i ja ulazim u slike on ima sa njom u đakuziju slike kako piju piće -rekla je Miona.
Kako tebi kad dečko neće da da telefon ne uzmeš stvari i raskineš sa njim, ideš kući, a ne da iznosiš te stvari o njemu ovde, nešto očigledno nije sa tobom u redu -rekao je Đedović
Znaš kad sam uhvatila njega da ima neki izbezumljen pogled kad sam ga o svemu tome pitala, tačno se videlo da je lagao -rekla je Miona.
Ti sad pokušavaš da se oepreš i da se skrene priča sa tebe ali ti nemaš mozga za to, ti nemaš kapacitet za sve to -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š