AKTUELNO

Progovorila o njihovoj ljubavnoj vezi!

Miona Jovanović je naredna razgovarala sa Darkom Tanasijevićem o ulasku Stanislava Krofaka u ELitu, pa se osvrnula i na njene sukobe sa Ša.

Ovo je trebalo da se desi, neprijatna je situacija, i bolje je što je ovde sada ušao Stanislav. Mi ako preguramo ovde, znaćemo gde je ko - rekla je Miona.
TI i Ša ste imali mnogo rasrpava oko toga da li ti daješ signale? - upitao je Darko.
Ne mislim da će ovde biti toliko sukoba sada. Stanislav je ovde, i svako ima da kaže šta ima. Danas sam čula za trenerku, a to mi on nije kupio, kupoljena je u Kragujevcu. Ja sam mislila da ga boli uvo za mene, a ne verujem da je došao da me vrati, ali ne bi me čudilo da je ušao zbog ega. NJega je sigurno zabolelo jer je bilo javno. Meni nije realno da se on čuo sa Nenadovom bivšom, meni to nije nomralno. Ne kapiram ako je rekao da ne komentariše, što je onda ušao. Ne znam koji mu je cilj da uđe ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni deluje da je ova situcaija sa mnom i Nenadom bila karta da promoviše sebe. On gleda da radzreši sve. Ja jesam sada svesna da su sve oči uprete u mene. Ne mogu da se ponašam prirodno. Nenad meni stalno govori da ja radim sve namerno da bih prošla protiv Stanislava, sada svemu traži manu. kapiram da mi ljudi ovde svašta govore, a Nenadu sve smeta. Imam ogroman pritisak zbog njega. Zanima me da li je on nešto video da li je primetio neke signale - rekla je Miona, pa se osvrnula na potencijalni razgovor nje i Stanislava:
Nema potrebe da mi razgovaramo van crnog stola, ali treba da se obavi razgovor i da se sve kaže biće ako bude pitanja za crnim stolom - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.