AKTUELNO

Ponovo u sukobu!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. U dnevnom terminu nastavljamo sa gledanjem snimaka ogovoranja, spletki i podvala koji učesnici do sada nisu videli. U narednom klipu Ša zamera Mioni što je prošla pored Stanislava.

Pogled mi je bio unezveren, još da se desilo da je on bio u wc pa da ne znam šta uradim, ja se ne sećam ovog da sam zamerio jer sam bio polupan, ja ne želim da se bilo šta dešava da ne bi dolazili klipovi i pitanja. To mora da se pazi, ja sam njoj rekao ili se praviš luda ili retard. Ja sam joj rekao te stvari oko pogleda i ostalo jer znam kako to prolazi u rijalitiju, neka se ostali lažu i mažu mi moramo da budemo ispravni, to su neke normalne stvari na koje sam ja navikao u sezonama -rekao je Ša.
Ne sviđa mi se to što se tiče tih psovki, ja ne znam šta je sa mnom, kao kočijaš sam neki, ja znam da kažem par psovki nekad ali da nekoga vređam to mi je jako čudno, ovde sam izvukla najgoru verziju sebe. Ja se trudim da vodim računa ali kad vidim kako me poižava ispada da je sve to iz inata -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa ja pratim situaciju, ne želim da pravim probleme ovde, što bih išao za njom kad nema potrebe za tim. Ja sam rekao Ša da im nisam pretnja i da ne mora da se nervira zbog mene, ja vodim svoj život -rekao je Stanislav
Mislim da je nabolje da Ša uzme i da ga ošiša, taman da reše problem i da se približe -rekao je Mića.
To bi bilo bolesno Mićo, sa ljudske strane bi ga ošišao ali to ne bi bilo prirodno -rekao je Ša.
Pa što da ne čuo sam da Ša dobro šiša -kroz osmeh je rekao Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š