AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Nastavio se razgovor o Mioni Jovanović, Nenadu Aleksiću Ša i Stanislavu Krofaku, Voditeljka je dala reč Miljani Kulić.

Nastavi Miljana - rekla je voditeljka.
Ša trba da ih pusti da porazgovaraju, po mimikama sve će se videti, ali Ša samim tim što neće da je pusti, pokazuje da nema sigurnost - rekla je Miljana.
Ta priča sa njim nema veze, ja samo pričam da nije okej to nepoštovanje prema svom dečku - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon tri, četri pet dana, ona je devojka koja nema svoje ja, ona je pod komandom svog dečka, ja više nemam šta da pričam - rekao je Stanislav.
Neko pokazuje svoje poštovanje prema svojoj devojci, a neko nepoštovanje kada dovede devojku u drugi grad i ne pruža joj pažnju i poštovanje. Ja joj nikada neću stati na put što se tiče karijere - rekao je Ša.
Najpribližnije mi je ovde mišljenje Kačavendi. Desila bi se ljubav između Ša i Mione. To što se priča za hipotetička pitanja, to se hvata za nešto da bi se uhvatio. Ja mislim da od ovog nema ništa, rekla sam Ša moje mišljenje. Mislim da se pokajala Miona u odnosu jer nije očekivala da će ovako sve ići. Ja Mionu poznajem, ja mislim da je Ša blokira da nešto kaže, ja razumem i Ša, on je voli i takav je. Ja da sam na njenom mestu trebala je da laže izvini. Dečko je ušao i nije rekao ružnu reč o njoj, gleda sebe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila pod komandama kod njega - rekao je Stanislav.
Postojala su pravila ponašanja, da ne dodaje neke muškarce, jer će biti posle dodala me devojka od Pantera - rekao je Stanisalv.
On je imao svoja pravila, ja imam svoja - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov drug je bio suvlasnik od najboljeg kluba u Zagrebu, i ja sam pitala jel to sigurno, i to je bilo jedino. Sve ostalo je bilo loše, i za to je upravu, ja ne bih prva radila u takvim klubovima. Dva meseca pre ulaska, ja sam dobila ponudu da uđem ovde, i ponudu da radim stalno u klubu vezana sam za to - rekla je Miona.
Ta priča o njihovom odnosu, je bila idealna, to za klub je dlaka u jajetu da se uhvati za nešto - rekla je Maja.
Ja sam ispadala mečka Božana, jer sam ja pričala da smo godinu ipo, a on 8 meseci - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kad je došla kod mene u Zagreb, ja sam radio da ona zaradi i da gradi karijeru, a ne da radi po kafanama - rekao je Stanislav.
Kao profesionslac u svom poslu, karjera se ne gradi u jednom gradu i jednom klubu. Šaki je radio u rupama, pa je radio u najboljim evropskim klubovima - rekao je Ša.
Ja sam nju upoznao u manjem klubu u Zagrebu, pa sam joj ja sredi u najboljem klubu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom klubu nije mogao da peva niko ko nije zna, ko kaže da je pevao tu, daleko bi dogurao - rekao je Stanislav.
Limitirao je, da bude u tom klubu da mu bude što bliže, onda bi bila vezana za kuću - rekao je Ša.
Dao joj je šansu koju ona nije sebi mogla - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.