AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić podigla je Danku Grujić koja je dala svoj sud o tome da li je kod Aneli Ahmić, tokom razgovora koji je prikazan na video snimku, videla gađenje prema Asminu Durdžiću.

Je l' ti je delovalo iskreno kada je rekla da joj se gadi bivši muž - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Iskreno, ja joj verujem, ja mislim da je ovaj čovek jedno ozbiljno zlo, pokušava da je unakazi na najgore moguće načine. Ja mislim da ona ne bi trebalo da ima bilo kakav kontakt. To kada je bio taj poziv, ne mogu da verujem da on to priča. Ja sam sestru uvek poslušala i uvek je bila u pravu. To šta on priča i šta on radi, sve što sam slušala do sada, ja ne mogu da verujem. On pokušava da je uništi, mislim da on mnogo laže. Mislila sam da on glumi, ništa se nije poklapalo, ali sada kad sve to čujem i gledam, nju ovde niko nije uhvatio u lažu. Ona je mnogo manje ovde govorila. Rekla sam kod Darka da se pogubila, to je kada izađe ovde da priča. Ona se plaši još ovde šta će Janjuš da kaže, pa uđe u svađu jer ne zna šta će i kako će - rekla je Danka.
Misliš da je do ovog momenta želela da sačuva mrvu poštovanja i neku granicu dok nije čula sestru - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, mislim da je tako radila zbog deteta, nije htela da iznosi ili vređa kao on nju, ali ovo što je rekla Sita, ja mislim da bi trebala sve da priča - rekla je Danka.
Nije mi jasno, sve mi je ovo bolesno. Aneli je pre nekoliko dana izjavila da želi sama da ode kod njega, gde je to Janjušu zasmetalo, kao i svakom muškarcu. Ne razumem zbog čega kod nekoga mora da se ide, da se sedne oči u oči da se razgovara, kada je čovek očigledno monstrum. Ja sam joj rekla da ide sve preko suda, dete pripada njoj, šta ima ona da ide sa njim da raspravlja?! Ona nije kriva što je on ušao sa Stanijom u vezu, njemu je ona kriva što je ona ušla u rijaliti i što je sa Janjušem u vezu. On je goveđi gulaš koji bi voleo da je ona sama i ucveljena, da bude kod kuće dok se on je**va tamo i ovamo sa Stanijom. On puca od ljubmore što su Aneli i Janjuš zajedno. Sada je postao, ne degutantan, nego mizeran, bedan i monstrum. Isto tako mi Janjuš nije jasan sa jedne strane, danas sam videla dosta kontradiktornosti i sa jedne i sa druge strane. Znam da je Aneli uvredila Janjuševu suprugu kada je imala nervni slom. Janjuš je prihvatio i preko toga je prešao šta mu je izgovorila suprugu. Ja nisam vređala Zolinu majku jer mislim da je ona ku**a, nego znam gde ga najviše boli. Dok je vikala na kapiji da hoće da izađe, izgovorila je to, on je prešao preko toga, ušao u vezu sa njom, predstavio je taj odnos idiličnim. Pričao je kako bi Nora i Kruna voleo da se igraju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja smo sedeli i ja sam joj rekla da mi nije jasno šta Janjuš govori. On govori meni: "Tvoja žena tebe mrzi", mi smo planirali da upoznamo našu decu, a on je danas rekao to. To smo pričali - rekla je Aneli.
Ja sam Aneli rekla: "Kakva je ovo kontradiktornost?", on joj je prešao i preko uvreda njegove supruge. Ja sam rekla da bih i ja to uradila, predstavio je nju kao najveću ljubav, borili su se zajedno za tu ljubav i čemu ono danas?! - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.