AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na narednom video-klipu u emisiji ''Gledanje snimaka'' prikazan je boravak Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević u izolaziji i njihovo zbližavanje. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Terzi nakon što se klip završio.

Video-prilog možete pogledati OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zaljubio sam se, eto - kazao je Terza.

- Sve se vidi na snimku, jasno je kao dan - istakla je Sofija.

- Ne dopada mi se ovo. Razmišljam kako Milica gleda na sve ovo, dok gleda njih u krevetu. Družim se sa Sofijom i Terzom, ali stvarno nemam nameru da njih sad pljujem i pored toga što mi se ne dopada njihovo razmenjivanje nežnosti - kazala je Ena.

- Ova Ena nema svoje mišljenje. Započela izlaganje, a ništa nije rekla. Što se tiče Sofije i Terze, ništa ja ovde ne vidim. Umesto da sve pršti od strasti, ona je bila okrenuta ka zidu dok leže, umesto ka njemu da bude okrenuta - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da Milica nije trudna i da je on slobodan, ovo ne bi bilo zanimljivo Sofiji. Sofija pogledati neće Terzu nakon rijalitija. Jako mi je žao da gledam sve ovo, jer mislim kako je Milici sad. Za mene je ovo degutantno. Odvratno mi je sve ovo. Ko vidi neku ljubav u ovom odnosu, želim toj osobi da je isto ovo snađe. Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći. Posle par nedelja se sve ovo dešava, katastrofa. Ispada kao da je Terza samo tražio neku devojku ovde. On ima trudnu ženu kod kuće - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.