AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak na kom su imali priliku da vide kako Marko Janjušević Janjuš objašnjava Aneli Ahmić kako treba da se ponaša tokom učešća, kako ne bi naškodila njima dvoma i njihovom odnosu.

Ona nema potrebe da uđe s nekim u konflikt jer je u vezi. U pravu je kada kaže da treba da štite svoju vezu i njih kao par - rekla je Žana.
Ti njemu kažeš: "Ti kao da hoćeš da me poniziš", je l' si ovde pomislila

Foto: TV Pink Printscreen

Ima više stvari, ali to kao da me sputava...Nije Žana, ona se svađala sa drugima, ja sam dobacivala - rekla je Aneli.
Ona je skočila na te ljude da ona njima objasni zašto oni napadaju Žanu. Ja sam joj objasnio da mora da razmišlja i o meni. Okej, sa ženama kada se svađaš, bude nekada i zanimljivo... - rekao je Janjuš.
Ja sam rekla da ja i Milicu gotivim, ali kada sam videla njih četvoro, dobacila sam: "Kakvi su ovo klanovi" - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ti tu da komentarišeš, onda mogu i ja da komentarišem - skočio je Lakić.
Evo na primeru upravo ono što je Janjuš pričao - rekla je voditeljka.
Kada se njih dvojica svađaju, jako je zaj**ano da ti dobacuješ - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je ovde potpuno u pravu, razumem što je Aneli skočila i da ima taj poriv, ali ona mora da misli na dvoje. Aneli je bacila pre neki dan Janjuša u problem jer je Bebica dobacio nešto što nije trebalo. Definitivno je teže parovima, mora da misli on na nju i ona na njega - rekla je Žana.
Ako je ona videla nepravdu, šta je trebala da ćuti na nepravdu?! Nije nikome dobacivala, rekla je samo - rekla je Malivuk.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.