AKTUELNO

Šok!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Maju Marinković kako bi prokomentarisala odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Moram da ti kažem i lično ja i da prenesem stav svih gledalaca, pohvalili su tvoju rekaciju i probrojala si ozbiljne komentare, zato što si uprkos tvom i Janjuševom odnosu, pokazala si ljudskost i da te je sve to potreslo - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jeste, bilo bi čudno da nije. To su neke stvari koje, ne daj Bože nikome da se dese. Ova situacija koja se desila, mi nismo bili upućeni u sve to. Da sam znala da se to dogodilo, možda bih blaže nešto komentarisala. Iskreno sam mu prišla, pružila ruku i izjavila saučešće, ipak smo mi dugo bili zajedno i prošli svašta i naravno da mi nije svejedno. Verujem da će mu trebati vremena da se oporavi...Nisam znala na šta Stanija aludira, ali mi je sada jasno, ali naravno da ću imati razumevanja jer nisam ja đubre i ko će da gazi nekoga kada mu je loše - rekla je Maja.
Kako komentarišeš sada ovu nezavidnu situaciju u kojoj se našla Aneli, nije znala sve ovo, a juče je odjavila Janjuša - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno gledam da taj odnos preterano ne prokomentarišem jer može da se protumači ovako ili onako, mislim da je najbolje da obave razgovor - rekla je Maja.
Hajde Uroša Stanića da čujemo - rekao je Darko.
Ne znam kako da komentarišem ovu situaciju. Kada sam mislio o njemu nisam očekivao da će na ovakav način da se vrati, jako mi je krivo zbog ovoga što mu se desilo. Rekao sam mu da sam uz njega, šta god da treba, tu sam, divim mu se što je jak. Jako me je pogodila situacija u kojoj se našao, ja sam jako zavoleo Janjuša kao čoveka, bio je tu da me stabilizuje i posavetuje, tako da me je ovo mnogo potreslo - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta smatraš da će se dešavati između Aneli i Janjuša - pitao je Darko.
Ti sam znaš da sam ja taj odnos veličao četiri meseca jer sam smatrao da je iskreno i od srca. Ja sam odmah rekao da vidim varnice i simpatije, bio sam tu uz njih. Prvi put nemam komentar, ne želim to da komentarišem, nemam šta da kažem. Ja sam na kraju svega, iako smo u lošem odnosu, ja sam uz njih, kako oni odluče neka tako bude. Ako im je neko želeo dobro, to sam bio ja - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.