AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići.

Ona je od prvog dana ovde nije normalna, sve radi protiv sebe. Nama je ovde nešto smešno, ali porodici tih ljudi sigurno nije smešno, što se tiče njenih karakternih osobina ne znam šta da kažem, ne postoji stepen osude za ono što je Janjušu rekla, ne zna u momentu kako treba da se ponaša. Jovana je u svojim svađama bila baš kvarna i bezobrazna. Ona nije shvatala kako kanali sebe, i pokazala je svojoj porodici da je devojka za svačiji ukus. Ja sam njoj uvek govorio da to ne radi, loš ti je karaket, nadobudna si, ko ti ne kaže ovo laže te. Što se tiče gospodina Uroša Rajačića, on se nalaži da ne zna da li je došao ili pošao, ne zna gde bije. Ne zna zašto je došao, ako je došao zbog para, nema tih para zbog kojih treba da ga prave budalom. Neće da kaže svoja osećanja, krije ih, mislim da prema Jovani nema osećanja. Sklon je sitnim manipulacijama, ostaviću Uroša, nominujem Jovanu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Uroša ostavljam Jovanu - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Primećujem da se vi približavate kompromisu, Što se tiče Jovane siguran sam u tvoju emociju, voliš kao dete da se igraš, popravljam sliku o tebi. Kažu da se kumstva raspadaju, raspadaju se i napolju, znaš šta mislim o tebi, ostaviću Uroša, šaljem Jovanu - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.