AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Đedoviću.

Šta reći posle Miljanje, ja ću kratko. Ništa se nije promenilo od prošle nedelje, ovo je Urošev uticaj na Jovanu pričao je kako ne mogu da je zovu. Jovana se malo plašila i kada je Maja u blizini Uroša. Meni je to top, šta drugo ovde da radimo, da li bih ja to izneo naravno da ne bih nikada. Malo pre samj dodao, da je ona terala cirkus sa pevačima, kojima nije smešno neka vode rečuna sa kim se p*caju. Zanimljivo mi je, imaju pravo da pričaju sve, ovog puta šaljem Jovanu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš odnos neću da komentarišem, što se Jovane tiče, meni si rekla, prave te budaletinom, rekla sam ti lično da nisi stabilna, ali ne mislim da si glupa, prema meni nisi bila nikad loša i nikad mi nisi ružnu reč rekla. Sama je rekla da misli da je preterala oko Janjuša. Ova devojka prema meni nikad nije bila loša. Što se tiče Uroša nisam promenila mišljenje i neću, ja u životu nisam videla da se neko promeni za sedam dana, meni si gadan. Ostavljam Jovanu, šaljem Uroša - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlakše je da se ja osudim što sam priznala, ja nisam nevina i naivna, nisam moralna, ustala sam i rekla sve, terali su cirkus i drugi sa mnom imam prelom samopouzdanja, za osudu je što sam iznela, možete pričati do sutra, kriva sam imala sam 21 godinu - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.