AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Aneli Ahmić, ali je ovog puta na red došao njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Da li si shvatila da ne treba poverenje koje je Janjuš zadobio od tebe, ne treba da stavljaš na kocku?! Da možeš tim nekim sitnim lažima narušiti to poverenje - pitao je Darko.
To je neka situacija kada on reaguje burno, izdere se, ja ga želim smiriti, ali verovatno je pogrešan način...Ja bih bila bolesna kada bih rekla da se sećam da me je Terza uštinuo za obraz, ali se ne sećam Darko. Evo, ne sećam se. Meni je dosta što mi neko ne veruje zbog gnusnih laži onog čoveka, da se zbog nekog štipkanja predstavljam kao lažov - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nije malo nerealno, neki bi rekli čak i bezobrazno, da Janjušu posle svega tražiš neke dokaze ljubavi - pitao je Tanasijević.
Ja Janjuša jako volim, jako sam ga zavolela i ta naša emocija je prejjaka, obostrano je. Ne znam kako da opišem to kako ja njega volim i uvek mi je malo te njegove pažnje. Drugo, u strahu sam, ja sam izdata ušla ovde, bojim se te neke izdaje...Ja kada kažem njemu da je ta emocija toliko jaka da nisam osećala takvu emociju sa bivšim suprugom, imamo i odnos i kada se grlimo, nisam iskrena da ti budem i onda on počne da se smeje i da me podbada da ga lažem. Tako je, volim ga više nego što sam volela oca svog deteta - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.