AKTUELNO

Šok!

Počela je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'. Voditelj je rekao da potrčci ostaju isti, kao i omiljena osoba. Milan je čestitao pobednicima 'Elitovizije', i rekao kako se ljubavna priča pretvorila u sujetu. Voditelj je dao reč Milici Veličković da prokomentariše sujetu među partnerima.

Moj partner i ja nemamo problem ni sa kim, sem što imam sukob sa Mionom i eto skakavac Darjan brani onu kamilu, koja je naskočila na Terzu i mene, Bila sam pristrasna što se tiče Munje, ali ne možemo mi da imamo sujetu što se tiče poente pevanja. Meni nije trebala Elitovizija da pokažem ljubav svom partneru - rekal je Milica.
Da li misliš da je Bora smeo da te pohvali pored Milice? - pitao je Milan.
Ne znam da li je smeo ili ne, Bora nije rekao ništa, a svi su jedva čekali da kad su videli da je Bora u emisiji. Želeli su da čuju šta će Bora reći. I da sam imala grupnjake i ne, gledajte i slušajte. Pohvalili su me za dikciju i elokvenciju - rekal je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, toliko su svi izgoreli i na one stihove - rekao je Milan.
Slažem se da je ovo bila nedelja ljubavi, pokaza se ljubomora par na para i pokazala se ta neka netrpeljivost. Bilo je svega i svačega, a ljubomora je bila najprisutnija. Posle Anite i Anđela, bilo je jako ružno što su im malo aplaudirali - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je izneo, da je namerno to pričao da se ne bi kanalio pred svojom Milicom. Jutros je rečeno od strane nekih učesnika nešto. Ja Boru jako dobro znam, zašto je njemu bitn da dokaže nešto. Da kažem ja sad odnos između parova, ovo što je Milica rekla, ume da kaže kad nešto misli, i izbegla je odgovor o Teodori - rekao je Mića.
Ona kad se smuvala sa Erinim ujakom, da je bila sa onim Igorom, kako se zove - rekao je Milan.
To nije istina - odgovara Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana vodi kolo, i prednjači u tim svađama o parovima - rekao je Mića.
Šta misliš o stihovima Anđelinim, ono je moglo i iz glave? - pitao je Milan.
Zadatak Velikog šefa je bio da u paru, partner partneru se obrati kroz stihove, a ne da piše o porodici ali dobro - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.V.