AKTUELNO

Zaratile!

Miljana Kulić je ušla u sukob sa Bojanom Pavlović kako bi odbranila Anđela i Anitu, postavila joj pitanje da li je njen odnos sa Anđelom bila kombinacija od početka, pošto se to videlo iz priloženog, a njen odgovor dodatno je iznervirao sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni mi kako si se ponašala u odnosu sa Matorom, jel si bila ono što jesi? -pitala je Bojana.
Nisam se ponašala prirodno, bila sam malo uštirkanija. Moj prvi dečko je izvlačio samo dobro iz mene kao i Anđelo, ja sam ovakva bila i sa osobom sa kojom sam bila sa 15 godina. Ne kažem da sam sa Matorom bila loša, ali kažem da se nisam osećala prijatno -odgovorila je Anita.
Znači da ti je i tada bilo korigovano ponašanje. Ja sam u svih pet dimenzija ista osoba, nikad se ne prilagođavam, ko me voli, voli ko ne zabole me. Anđela i ja nikad nismo bili u kombinaciji, nego je to bilo upoznavanje na početku -odbrusila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa onda reci da li ti je bivša devojka bila samo za kombinaciju i tek kasnije si ozvaničila vezu sa njom? Odgovori da ili ne, prosto? - pitala je Miljana.
Kao prvo ti ne znaš kakav je moj odnos bio, nisi upoznata sa mojim odnosom. To što pričaš nisu argumenti, ne možeš da vodiš debatu sama. Ja se nikada nisam promenila niti ću ikada. U petoj sam dimenziji, ne je*em živu silu. Nikada me niste poslali u odabrane zato što ne možete da me srušite, je*aću vas do kraja, ja sam za vas oduvek enigma -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.