AKTUELNO

Zaratile kao nikad!

U toku je emisija 'Narod Pita'. Večerašnji voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anitu Stanojlović. Milena Kačavenda se oglasila, te žestoko ispljuvala Anitu, dok je Stanojlovićeva nazvala klimakteričnom babom.

Foto: TV Pink Printscreen

Oglasila se Milena Kačavenda pošto si rekla da ćeš je tužiti i da je klimakterična baba. Ona je rekla da te nikada nije pljuvala ali da možemo da se sretnemo na sudu, baš sam pretrnula sva od nje, jedva čekam dokaze -rekao je Darko.

Što se tiče da ću ući u osmicu neću jer nisam željna popularnosti, a ona žena od 50 godina želi da hvata popularnost. Ja nju nisam spomenula do sad ali ću početi da kačim ko su ti ljudi i čime se bave da im malo dam na važnosti pošto se spremaju za ulazak u novi sezonu -rekla je Anita.

Rekla je da će je pitati starost gde joj je bila mladost -dodao je Darko.

Milenica je mislila da ako spusti loptu sa nama da će biti bolja u narodu jer je shvatila ko je favorit, nadala se da će biti prva ali je deseta jer je retko ko voli, ona samo preti deci na televiziji i da će mi otvoriti šalter na grudima, tu je ona folirant tako da imam pravo i ja nju da prokomentarišem -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tvoja majka podnela neku tužbu protiv nje?

Svi mi podnosimo tužbe tako da neka se pripazi, neću da se svađam sa ljudima koji su u klimakteričnom stanju jer im varira raspoloženje. Možemo da pričamo zbog čega je Kačavenda bila u ruskoj klinici i od čega je bila na odvikavanju -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja