AKTUELNO

Oštro!

Maja Marinković šokirala je svojim stavom da osoba ako nije slična nama, treba je zameniti drugim partnerom. Miljana Kulić smatra da osobe koje izađu iz rijalitija totalno promene svoju ličnost, udari ih slava, pa samim tim ne mogu da se vrate na stari put, kako kaže kada pokušavaš da menjaš druge potpuno izgubiš sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek svuda postoje razmirice, ali sam karakter kod ljudi ne može da se promeni, vuk dlaku menja, ali ćud nikada, osoba ako folira da se promenila kad tad će pokazati svoje pravo lice. Ako nam se ne sviđa partner takav kakav jeste treba ga zameniti za drugog. Sličan se sličnom raduje, ne možemo pronaći partnera koji nije karakterno kao mi i onda da ga totalno menjamo, ne treba težiti u životu da radimo na tuđim promenama već isključivo na svojim. Stvarno treba zavoleti nekog kakvog jeste - rekla je Maja.
Jedino budala može da traži ljubav u rijalitiju, kad izađeš iz rijaltija vidiš da je osoba neprepoznatljiva, udari je slava, neki kompleksi i totalna promena se doživi kod osobe. Izađeš i vidiš da ga uzima alkohol, tablete i nedozvoljene supstance, i onda menjajući druge ti izgubiš sebe. Zavoliš tu osobu i onda vidiš da ga zanimaju ku*ve i a ti želiš ozbiljnu vezu, ja sam verovala slepo osobi i kad sam izašla videla sam da ne može da se promeni. Prihvatiš takvog kakav jeste ili ideš dalje i nađeš novog. Molim sve svece da mi pomognu da nađem novog dečka što pre -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se složila sa Ša da partnera trebamo prihvatiti na početku takvog kakav jeste, ja sam za to da se svaki partner menja doslovno iz korena ako treba, prethodnog partnera sam pokušala promeniti ali nije išlo, sad u novoj vezi sam ja sebe promenila i vidi seu odnosu sa Janjušem da promena dobro dođe. Osobe treba da se menjaju -rekla je Aneli.
Ja nisam generalno za to da se menjamo, ali ovde smo videli na primeru da su ovde partneri menjali drugog parnera, pa se to uvek na kraju loše završi, ja to zovem dresurom, to nije ljubav kad želimo promene - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.