AKTUELNO

Iskrena do koske

Naredni gost u radio emisiji "Amnezija" Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende bila je Stefani Grujić koja je prokomentarisala svoj odnos sa Munjezom, a potom i sa Lazarom Čolićem Zolom.

Stefani, noćas smo čuli hipotetičko pitanje kako bi komentarisala ukoliko te je Munja ostavio. Kako se osećaš, vezano za Munju - pitala je Kačavenda.
Najiskrenije, to što se tiče Munje nemam nikakav osećaj ni predstavu, videću kada budem izašla napolje. I da me ostavio i da nije, shvatila sam da treba da radim na sebi i da mislim na sebe, ostala sam bez njega, počela sam da razmišljam da sam previše idealizovala sve to. Što se tiče mene i Zole, duržimo se, provodimo vreme, prija mi da sedim, zanimljiv mi je - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sada s ovog aspekta, znamo da nisi u čestitkama dobijala pozdrave za Munju, da li misliš da je Munja čovek za tebe ili misliš da te je iskoristio zarad opstanka - pitala je Kačavenda.
Definitivno nije čovek za mene, ali sam se ovde zaljubila u njegove mane i vrline...Naravno, ja ću se sa Zolom družiti. Ne mogu da kažem da se on meni sviđa, da sam se zavozala, ali momak mi prija, prođe mi vreme brzo sa njim - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić