AKTUELNO

Sada je sve jasno!

U toku je emisija 'Pretres nedelje', a voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić.

Aneli došla si do zaključka, sada si zaključila da se Alibaba sada bori za tebe, da te to ne bi čudilo jer on ne može da se bori sa tim da te izgubio - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Janjuš rekao da misli da nisu zajedno on i Stanija, ja sam Miljanu pitala to da bih onda mogla da skontam i da sklopim kockice, nikako mi se ne uklapa da je on pojačao ovo na najjače, a da je on sa Stanijom. Ništa novo ništa čudno od Asmina što vređa Janjuša, sve ovo što radi sad mislim da sada shvata da me izgubio. Zato sam i pitala Miljanu da mi pojasni, ustvari pitala sam je jednom. Ako je ona u Americi, nije mi logično. Povezujem neke stvari, zašto, njemu smeta što je Miljana rekla - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj tata nije hteo da da njemu moj broj, mi smo stupili u kontakt tako što je pozvao Zolu i uključili smo se na video poziv. On meni kaže evo ga moj prijatelj, i meni Zola kaže da se izviniš mom prijatelju što sam ga vređala, ja kažem ko je ovaj čovek, ne znam ga, on meni kaže Miljana ja sam Alibaaba. Ja kažem što bih se ja njemu izvinjavala, vređala sam te jer sam samohrana majka i da ja tebe i još dve osobe u isti stav stavljam. On meni kaže Miljanice nije baš tako, ja vas volim, Zola mi kaže izvini se mom prijatelju. Posle toga zove mog oca, on zove moju majku i kaže ko zove. Ja ga pozovem i kažem mu, šta god ti priča i obećava Zola, ja niti bilo koga branim niti me ineterresuje. Ti si za mene to, to i to. Videla sam da je patološki lažov, ne znam da li je pošao ili došao. Zvao me iz automobila snima mi. Ona je moja Nora ja hoću da je viđam, ja ne mogu ovo, ja ono. Stanija je samo rekla da će me podržati, ja ću da ti pokažem dokaze. Kaže ja sam joj napravio kuću u Dubrovniku, čak i sumnjam da je moje dete - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla kako mu devojka dozvoljava da komentarišeš i gledaš non stop svoju bivšu devojku, ali morate da se perete do kraja. On kaže moja Stanija nije ovakva, onakva, ona je zlatna, mi idemo ovamo, tamo. Ja mu kažem ti si za mene go*no najveće, Aneli da li folira u odnosu sa Janjušem, to je moje mišljenje, a mišljenje o tebi i majčinstvu ne mogu da promenim. Moja zadnja rečenica je bila ostavio si prvo dete, nemam o čemu da pričam sa tobom i onda on poziva moju majku, mog oca, šalje neke slike kakva je Aneli pre bila, pa kaže on hoće Noru da viđa - rekla je Miljana.
Šta ti je rekao za Janjuša? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da je nije 40 dana prošlo on je već metnuo, onn ne žali nikoga, on je kockar, pitaj ga zašto je doneo sliku moje Nore, ja sam hteo ženu normalnu, ona ode tri dana na after sa drugaricama, kaže za Janjuša ne znam šta se taj zamišlja, 40 dana nije mogao da ispoštuje. Kaže što nije doneo sliku svoje Krune, nema šta on sliku moje ćerkice da donosi, neka zove svoju ćerku, kao mnogo se iscimao poslao je 300 eura. Ja ga pitam koliko si ti poslao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, vidiš da prati kad je Janjuš metnuo, kada se ljubimo, kada mi donosi sliku, on sve prati. Ja njega čekam raširenih ruku da rešimo sve, ako on to ne želi, meni će ovde produkcija omogućiti da odem na poligraf, i da na sva pitanja odgovorim. Svako moguće pitanje koje mi je stiglo ja odgovara, da li mu je lakše da odem na poligraf ili mu je lakše možda me može pobediti, možda to misli. Poligraf će reći sto posto istinu. Koga boli k šta sam ja bila, zar nisam ja dokaz jedne majke koja je odlučila da izvadi i usta i grudi i da prestanem sa ludim životom, evo ja sam čist primer jedne dobre majke - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.