AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Teodora Džehverović nakon kratke medijske pauze pojavila se na jednom događaju gde je ispozirala novinarima i fotografima, a nakon slike koje su preplavile portale i društvene mreže svi su ostali šokirani i zbunjeni novim izgledom pevačice.

Teodora je uradila nekoliko estetskih korekcija na sebi. Jagodice, botoks, mačije oči, zategla je i bradu, promenila boju kose a ono što su mnogi komentarisali je i da je Džehverovićeva dodala još malo kubika u svoje grudi.

Nakon komentarisanja šta je sve na sebi uradila i doradila pevačica, krenule su spekulacije o tome koliko zapravo košta jedna ovakva transformacija.

Mi smo posetili sajtove raznih klinika gde se mogu raditi estetske korekcije u Beogradu, kako smo videli u njihovim cenovnicima, cena za jedan zahvat ide od 250 do 5000 eura.

Podizanje i zakošenje uglova oka i obrva (mačije oči) kreće se od 4000 do 5000 evra.

Podizanje jagodica u proseku košta od 250 do 1000 evra.

Botoks - 350 evra.

Korekcija silikonskih grudi ili zadnjice se kreće od 900 do 4000 evra.

Zatezanje brade - 1300 evra

Šminka za ovakav događaj je pevačicu koštala negde oko 150 evra dok je za nadogradnju kose, frizuru i farbu odvojila minimum 500 evra.

Kada se sve sabere, Teodora je za svoj novi izgled izdvojila oko 12.000 evra ili ti 1.405.654 dinara.

Podsetimo, pevačicu su nakon ovog pojavljivanja svi upoređivali sa njenom koleginicom Katarinom Živković, ali i sestrom Lune Đogani, Ninom.

Autor: Pink.rs