AKTUELNO

Haos!

Pablo Milevski je imao samo reči hvale na Janjušev račun, udelio mu veliki budžet, njegovo davanje budžeta Sneži Kušadasi iznerviralo ukućane. Miljana Kulić zapenila na njega zbog malog budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja i dalje imamo korektan odnos, zato mu dajem veliki budžet. Mi smo se skontali od starta, sad od kako si zauzet mnogo kraće pričamo, i dalje blejim sa tobom ali ređe, stekao sam utisak da od kako je bilo ono sa Mensurom da si se udaljio od mene. Cenim te kao lika i čoveka, mislim da imaš lepo mišljenje prema meni, mislim da furate dobro, skladni ste mi i lepi, zanimljiv ti je način komunikacije. Nikad se nismo niti posvađali niti da imaš nešto protiv mene -rekao je Pablo.
Što se tiče Sneže, ide srednji budžet, na početku nismo mogli da te smislimo, mnogo si nervirala mene i Šana ali mislim da nisi loša osoba. dosta komuniciramo, zagotivio sam te tako da opravdana 4 soma -priznao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane smatram da nije normalna, namerno si me peckala zbog Zole, smatram da si nestabilna psihički ali imaš dobru dušu. Podržavam te u ratu sa Marinkovićima jer se boriš za svoje dete. Najbolja si kad si sama, bila si jako ironična za Darijana. Tvoj pogled je jako bolestan ponekad ali mislim da me gotiviš pa ne mogu da te hejtujem toliko -rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.