AKTUELNO

Haos!

Mateja Matijević je u emisiji ''Gledanje snimaka'' dao svoj sud o odnosu Borislava Terzića Terze i Milice Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Deluje mi kao da je jako davno emocija postojala, ili da nikada nije ni bila - kazao je Mateja.

- Imao sam emocije - istakao je Terza.

- Imam pravo da mislim tako. Jako si je brzo zamenio. Milica i on nisu imali dobar odnos, ali ti si ostajao s njom tad. Govorio si joj da si prešao preko nekih stvari, ali očigledno je da nisi. Vaša veridba je bila najnezreliji potez - kazao je Mateja.

- Činjenica je da su Milica i Bora imali užasan odnos. Da je to valjalo, ne bi bilo prostora za Sofiju, da se razumemo. Njih dvoje nisu imali hrabrosti i snage da se raziđu kad su saznali da će postati roditelji - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da je Terza, zajedno sa Milicom mislio da treba da ostane u odnosu samo jer su svesni bili da su u centru pažnje. Nikakvu perspektivu nisu imali. On nije iživljen, nema ništa od tog odnosa. Najviše će dete ispaštatu. Neodgovorni su, žalim što ovo kažem, ali mislim da neće biti ni dobri roditelji. Svakako je najgore to što je Terza trudnu ženu ostavio kod kuće. Terzu još uvek nije lupio šamar realnosti. Sve dublje i dublje sada ideš. Pravdaš se time da nije funkcionisao odnos sa Milicom, a zapravo si se samo zaljubio u drugu - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.