AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon što je pročitao odgovor brata Anđele Šparavalo na njenu čestitku njegovog rođendana, voditelj i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, porazgovarao je sa njenom devojkom Bojanom Pavlović.

Brat njen je pomenuo i tebe u toj poruci, kako ti komentarišeš ovo što si čula - pitao je Darko.
Ja tu vidim reči njene majke, ne vidim reči njenog brata koji je mlađi od nje. Čujem da ona mene jaše, ja nisam glupa i sa mnom ne može da se manipuliše. Ništa, sudićemo se - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi ti izdvojila u ovoj poruci i kako će to uticati na tebe, Anđelu i na vaš odnos - pitao je Darko.
Mogu da ti kažem da Anđeli nije nimalo lako i sa mnom malo priča o tome, nisam neko ko će na silu da izvuče iz nje informacije. Takva je, zatvorena je, ne želi da priča o tome i ja je puštam da sama priča - rekla je Bojana.
Da li ćete vas dve kao par nastojati da razuverite njene roditelje, da pokažete da se stvarno volite, da si dobra prema njoj - pitao je Darko.
Ja sam i prošli put i ne znam koliko puta unazad rekla da ne garantujem ja ništa. Ja sam Anđeli jasno dala šansu da stvari koje je radila, prema meni, koje su katastrofa. Ako ostane ovakva, ide ka tome da bude nešto, ali ne garantujem ja ništa - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelini roditelji tvrde da imaju dokaze da si ti bila prema brojnim bivšim partenrkama nasilna, da si ih progonila. Je l' si imala takve incidente - pitao je Darko.
Ja sam imala burne veze gde su mene proganjali, nikada nikoga nisam tukla. Ne znam o čemu se radi, ja hoću dokaze. Ja shvatam da je Anđela poslala lošu poruku lično o meni odavde sa svojim lažima i napadima, ja sam stajala uz nju i tada i sada, sve vreme stojim uz nju - rekla je Bojana.
Mnogi u kući komentarišu da je licemerno da skačeš u Anđelinu zaštitu zato što joj drugi vređaju roditelje kada niko to ne čini, već si ti to činila. Kako to komentarišeš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam vređala njenu porodicu, samo sam iznela mišljenje o njenoj mami. Ja smatram da je njena mama folirant, zbog one drame koju je napravila bespotrebno. Non stop dobacuju to, a ona nikoga ne dira - rekla je Bojana.
Da li si kivna što gledaoci i brojni ukućani smatraju da je Anđelo od Anite napravio damu, dok tebi pričaju da si ti od svoje devojke napravila monstruma - pitao je Darko.
Ona nije montrum, to mogu da pričaju ovi bolesnici po kući što su ujedno moji fanatici. Anđela je neko ko se promenio na bolje, ne laže i ne krade. Meni je to dovoljno, da priča istinu i da ne krade. Ja mađioničar nisam, štapić nemam, niti sam dreser pasa. Ja nisam uočila tako neke promene. Ja sam ovde videla da ona vređa ovde ljude, nisam videla te promene o kojima pričaju, a kod njega sam videla promena. Predstavio se kao kulturno obrazovan dečak, itekako sam videla da trese kutiju od budžeta, mnogo viče. Ja sam videla neke ženske promene kod njega. On je njoj dao mirnoću, ona njemu njen PMS - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.