AKTUELNO

Sudar titana!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' sa voditeljem Milanom Miloševićem, a Anđelo Ranković dao je svoj sud o današnjoj podeli i otkrio svoje mišljenje o Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i ja odlično znamo kakvu smo relaciju imali. Miona se sada pojavila kod njega, ja sam pričao za Maju koja je bila sa Janjušem, pa je on bio sa njom. Mnogi koji pričaju o kodeksima, on je isto pogrešio, ako je to moja greška. Svi ostali koji su govorili o principima i kodeksa, pa su čak i ovde skidali devojke. Meni jeste ponos što sam dete Belog grada i što sam Zvezdare. Što se tiče obrazovanja meni je to za ponos. Ja sam neko ko nije to nametao, ali kada neko pokuša da me ponizi, ja ću pokušati da se odbranim. Ja sam iznosio mišljenje o njemu, on o meni i bilo je svega. I sada nema razloga da ja njemu dokazujem da li sam ja dobar ili se pravim. Ja sam ovde četvrtu godinu, ja ništa nisam mnogo menjao - rekao je Anđelo.
Da li si provokaciju kada se obratio Matoroj, kada je rekla da je Anita bila sa 4 muškarca - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita nije imala odnose sa 4 muškarca, on je u prethodnim sezonama imao takve izbore, pa možda tako razmišlja. To što se još sa nekim poljubila ne smatram orovokaciju - rekao je Anđelo
Nisam imao lošu nameru ni prema njemu ni prema njoj. Rekao sam sve što sam imao o njemu, ne pratim ni nnjega niiti bilo koga u kući, u startu sam mu rekao da preteruje u startu kada je fin - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su drugi govorili lepo o meni, on je stekao mišljenje. Ja da imam lepo mišljenje o sebi imam, ali nikad nisam sebe uzdizao - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.