AKTUELNO

Sudar titana!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka Ivana Šopić spremna je da zajedno sa učesnicima odgleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U narednom video klipu Nenad Marinković Gastoz ogovara Jelenu i Ivana Marinkovića.

- Ja baš mislim da sam došao sebi, znajući Gastoza mislim da je ljubomoran na mene. Kad je pobedio u rijalitiju pozvao je samo tri osobe između koga sam bio i ja, od tog momenta smatram da je moj fan donekle -rekao je Ivan.

- Prvo da ne kažem gospodinu da se ne loži, jednom smo pričali o njemu i nikad više. Moje mišljenje je da se nekako Ivanov živo okrenuo za nekoliko hiljada stepeni i nakon Miljane i sinčića mislim da je zglajznuo i da ga je rijalitija napravio kao veliku ciciju, nekako je sam za sebe i to je njegov život. Ona nije bednica zbog sebe nego zbog njega. Postao je mnogo negativniji i sve mu smeta -rekao je Gastoz.

- Na istom smo mestu i zajedno smo u rijalitiju skoro godina, ti si kada si napravio karijeru u pevanju propao i opet ušao ovde. U 30 godina ja sam imao brak i dete a ti već u 23 u rijalitiju i opet si daunovao -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je pun pogodak za mene da se vratim na šine. Stekao sam utisak da je čovek strašno usamljen i kivan je na ceo svet, možda i zna da sam bolji od njega uvek bio, samo da stojim ovde bolji sam od tebe -dodao je Gastoz.

-Mene čovek više ne zanima, počeo je tu da me spominje stalno pomisliću da mu se sviđam -rekla je Jelena.

- Ona kad nema argumente svi su retardi i opterećeni sa njom. Ona ima zato uzak krug prijatelja, zato što niko ne može da je trpi -dodao je Ivan.

- Ja o njima mislim mnogo gore i odvratnije stvari tako da sam bila još i lagana ovde. Sve što sam rekla i mislim čak i puta 10 -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja