AKTUELNO

Otovrio dušu!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs podigao je Nenada Aleskića Ša, kako bi ovavili razgovor o njegovim čarkama u vezi sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u jednoj od svađa sa Mionom istakao da ona ispada jadna, mala devojčica, a ti neko ko se dere na nju. Da li misliš da se stvara poglešna slika o vašoj vezi, kad već to govoriš? - upitao je Darko.
Mene ne zanima ko će šta da kaže, ali mene uvek komentarišu oni koji su gori od mene. Od ukućana ovde se stalno na mene okome oni koji su maksimalno nesrećni. U toku svađe ja pretera, prenaglim, onda izgleda kao da ja nju kudim - odgovorio je Ša.
Tokom svađa ti je uvek stalo do toga da neko ko sluša to, potvrdi da si u pravu, je l' to znak da ipak misliš da ona greši? - upitao je Darko.
Nije mi bitno ko je u pravu, stvarno. Ja sam i sam rekao da u toku svađe ja kažem svašta, pa se i pokajem. Pobedim sebe u nekim situacijama. Nadam se da neću imati više ishitrene reakcije. Dajem sebi za pravo da kažem nešto, a onda mi se podsmevaju, meni i našoj vrzi. Ja ne zameram nikom. Ja ovde ne komentarišem druge parove, mene to ne zanima, iskreno. Ja gledam da na najblaži način prokomentarišem neke stvari. Ja sam ovo što jesam. Takav sam, kakav sam, ali priznajem da mi reakcije nekad i nisu na mestu. Posle svađe tek uvidim da sam možda pogrešio - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se plašiš toga da ti se ne desi ista situacija, kao i sa Vanjom, pa imaš takve reakcije? - upitao je Darko.
Možda je u meni skriveno tako nešto. Strah postoji nakon svega što mi se desilo. Miona se ponaša lepo prema meni, zato se onda osvestim -kazao je Ša.
Imali ste žučnu raspravu u sredu, šta se sad dešava u vašem odnosu? - upitao je Darko.
Ja Mionu volim, to je tako, do svađa dolazi, to je istina, ali mislim da idemo na bolje i potrudiću se da tako i bude - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li vama njen bivši dečko Stanislav predstavlja problem u vezi? - upitao je Darko.
Osećam da me voli. Verujem da je iskrena prema meni, ja ja volim malo da pecnem, pa izglea kao da sumnjam - rekao je Ša.
Miona, kako gledaš na to što neki učesnici misle da si sa Ša zbog kadra? - upizao je Darko.
On lupeta gluposti, zbog toga ljudi to i pričaju. Njemu ne manjka pažne, ni nežnosti - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlena, ti si rekla da Miona peva za džabe - rekao je Darko.
Rekla sam na osnovu onoga što sam čula od Jovane pevačice, a moram da se osvrnem i na vezu sa Ša. Njemu je potrebna žena koja ima preko trideset godina, a ne klinka - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.