AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Na narednom video-klipu, pušteno je kako Nenad Macanović Bebica bodri Nenada Aleksića Ša jer se njegova promena na bolje primetna nakon što je Stanislav Krofak ušao u vezu sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica se ovde po tebi pi*ao, a sad te brani. Je l' imaš ti gram mozga? - upitao je Mića.
Boli me ku*ac za sve. Nemoj da mi se obraćaš Mićo, ostavi me samo na miru - kazao je Ša.
Nakon što je Ša ušao u vezu s Majom, deluje kao da mu je lakše. Ja sam mu rekao da se to primećuje, ali mi je on rekao da ipak postoji crv sunje. Mislim još uvek da Miona ima neke emocija prema Stanislavu. Možda je u Ša zaljubljena, ali sam siguran da nije ravodušna prema Stanislavu. Miona pre nego što je Stanislav ušao u vezu s Majom nikada ništa loše nije rekla za njega, dok je Ša vređala. Nakon što su ušli u odnos, ona odjednom priča o nekom svingeraju koji se dešavao pre nekoliko godina, dok ga nije ni znala - kazao je Bebica.
Kako ti deluje odnos Maje i Stanislava? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobri su mi. Nemam ništa loše da kažem. Niko ne garantuje koliko će taj odnos opstati, ali deluje da im je sad lepo - kazao je Bebica.
Nenad se sad bori sam sa sobom, jer je njegova sumnja počela od debate. On njega kupi zrnom pažnje. On za čas zaboravi šta je Miona rekla i tu nastane problem. On nju voli i neke stvari ne može da shvati. Ša je mislio da će da mu lakne nakon što Maja uđe u odnos sa Stanislavom, ali se to nije desilo, samo je gore - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.