AKTUELNO

Marko Janjušević Janjuš izašao je nakratko iz "Elite", kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu, koji je sebi oduzeo život 25. decembra prošle godine.

Janjuš je stigao u svoj porodični dom u Prijepolju, gde se uveliko okuplja rodbina i najbliži prijatelji, nakon čega će se uputiti na lokalno groblje "Dvorine", gde je Mihailo sahranjen 27. decembra prošle godine.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Kako javlja novinar Pink.rs s mesta događaja, Janjuševa majka Desanka sve vreme jeca, a teši je najstariji sin, kao i otac.

Podsećamo, još uvek nisu poznati razlozi zbog kojih je Mihailo oduzeo sebi život, budući da, prema Janjuševoj priči, nije ostavio oproštajno pismo. On je, podsetimo, posle nekoliko dana nejavljanja pronađen mrtav u iznajmljenom stanu u Beogradu, dok je dva dana kasnije, 27. decembra, sahranjen u Prijepolju. Njegova smrt bila je šok ne samo za članove porodice, već za celokupnu javnost. Tužilaštvo je tada, podsećamo, naložilo obdukciju, a rezultati još uvek nisu dostavljeni članovima porodice.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs