AKTUELNO

Danas je u Prijepolju, na lokalnom groblju "Dvorine", održan četrdesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, rođenom bratu učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, koji je 25. decembra prošle godine sebi oduzeo život u 27. godini.

Janjuš je zbog toga nakratko napustio rijaliti, kako bi s bratom Borisom, majkom Desankom i ocem Predragom dao četrdesetodnevni pomen Mihailu, a pažnju je privukao i venac koji je u Prijepolje stigao od Janjuševe ćerke Krune.

Foto: INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Pozdrav mom heroju Mikiju - glasila je kratka, emotivna poruka Mihailove bratanice.

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu. Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Foto: INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Autor: pink.rs