AKTUELNO

Zbog pisma Velikog šefa nastala je opšta pometnja.

Kako je u pismu Velikog šefa pisalo da svako ponaosob mora reći ko je najnegativnija osoba u zadruzi, tako je i nastala velika zbrka zbog mišljenja koji se uzastopno sukobljavaju.

Među prvima koja je prokomentarisala i rekla svoje mišljenje bila je Saška Karan, koja je bila i više nego surova prema jednom takmičaru.

Što se mene lično tiče, Miki je najnegativnija osoba. On je pokušao da pobegne, a i udario je čoveka koji može otac da mu bude. A svi ste to stavili pod tepih, kao da to što je on ispao agresivan nema nikakve veze, a ima i te kako. Mene su krivili zato što ne mogu da udare na Miću, ali ja nisam kriva zbog toga. Ja ću ovo uvek da potenciram i to je moj problem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljani Kulić se nije dopalo mišljenje ove zadrugarke, zbog toga što smatra da je ta situacija bila nepredviđena i da se svakom može desiti da izgubi kontrolu nad sobom.

Ajde da pričamo svaki dan kako je Miki nasrnuo na Miću. To uopšte ne mora da znači da je negativan, postoji neko čije prisustvo stvara takvu energiju. Ja nikog ovde ne branim, ali svi smo mi nekad negativni. Za tebe je Miki možda negativan, za mene nije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Saška je i dalje ostajala pri tome da je Miki najnegativnija osoba, a pretpostavlja se da na taj način pokušava da opravda Lepog Miću u svakom trenutku i za to koristi ovakve situacije kako bi Mikijeva greška došla do izražaja.

Iako svi u Beloj kući smatraju da je Miki sa velikim opravdanjem postupio nasilno prema Lepom Mići, Matora je ustala i u besu joj obrazložila zbog čega ona nema prava da priča na ovu temu.

To što neko neće reći da ti nisi negativna, ne znači da nisi loš čovek! Ono što si ti meni uradila i rekla pred svima, ja ti ne zameram, ali nemoj sebe da umanjuješ! Ja priznajem sve, ali nemoj svoju priču da umanjuješ! Ja imam pravo da mislim da je to što si uradila loše i smatram da si go*no od čoveka! Kad sam se posvađala sa Sanjom, došla si kod mene i rekla si da ti je žao i zamolila si me da se ne nerviram. Ja se slažem da sam ja kriva, ali da ti dođeš i kažeš mi ono što si izgovorila svesno, to ne umanjuje činjenicu da si ti go*no! - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ništa ja nisam htela da izazovem. Ja sam tako čula, a to što si ti tako odreagovala zbog toga si ti kriva. Matora, ti znaš gde si došla. Ako ti kreneš protiv mene i ja ću protiv tebe - odgovorila je Saška.

K. R.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'