AKTUELNO

Nastala je velika pometnja zbog odgovora!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je dobio pitanje zašto je napadao Lunu Đogani u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga", a Anu Korać ne napada, čak i kada je pušten snimak gde je slagala da nije živela sa Minom Vrbaški, kao i gde igra gola u stanu kod nje. Koraćeva je napravila haos jer smatra da je ljudi nepravedno napadaju, a onda dobacila:

Meni boli, bre, d*pe! - vikala je Koraćeva.
Ja sam prošle godine gledao svojim očima šta radi Luna. Otkud ja znam sa kim živi Ana? Nikad nisam popio kafu ni sa Minom, ni sa Anom. Komentarišem šta se radi ovde! Rekao sam da su i te kako prisne bile... Zabole me k*rac ko je sa kim živeo - pravdao se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je nastao haos u Beloj kući, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ćuti tu, lažna svetice - uzvraćala je Koraćeva.
Devojka je priznala da se bavi prostitucijom, ti si živela sa njom, šta se praviš mutava. Igraš joj u krilu bez brusa - dobacivala je Aleksandra Subotić Ani.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'