AKTUELNO

Od ljubavi do mržnje!

Upravo je počela emisija ''Gledanje snimaka''. Na prvom snimku ove večeri prikazan je razgovor Milene Kačavende sa Markom Đedovićem, dok komentarišu Aneli Ahmić i njeno ponašanje prema Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena radi onako kako juoj odgovara. Ona sad mene pljuje, jer se Janjuš druži sa Majom. Ja nemam više razlog da njemu više išta pokazujem, ni dokazujem - kazala je Aneli.
Ti si meni dokazala i pokazala sasvim dovoljno - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam šta sam rekla. Na početku Milena i ja nismo bile dobre, kad sam ušla s Janjušem u neki odnos, ona je postala dobra sa mnom. Sada je ona kada je videla da se možda nešto desi između Maje i Janjuša, onda je loša ponovo prema meni - istakla je Aneli.
Aneli, moraš da shvatiš da meni niko ovde ne može da kaže kako i šta ja da radim. Milena tebe nije uvredila, a ti imaš neki odvratan stav prema njoj. Glupo mi je neke stvari i da govorim. Maja je plala na mom jastuku, dok si me ti laagala. Gotivim te više nego tebe - istakao je Janjuš.
Pravio si budalu od mene, govorio si da me voliš. Gledao si nju, a govorio da me voliš. Uvek sam prebacivala Janjušu da ima emocije prema Maji - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.  

Autor: S.Z.