AKTUELNO

Skočili kao opareni!

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Zašto ćutiš Aniti kada ti neki odgovori smetaju, nego samo kada je Ivan napdane - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi u prirodi da ćutim, ali se osećam loše i kada ćutim i kada pričam. Ne mogu više da podnesem pristisak - rekla je Matora.
A što smo došli?! I onda krenu pitanja da vidiš kako ćeš da daš reakciju. Kada je pričala: "Ja i dalje osećam", tada sam joj rekao da ne mora sve da priča. A za reakcije sada smo svi fini jer smo u vezama ili treba prodati finoću - rekao je Đedović.
Nisam dobra sama sa sobom, plašim se svojih reakcija - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da se pomeri i da ne komentariše Anitu - rekao je Ivan.
Ivane, šaltaš jer si ušao i gasiš ljude. Matora ima takve reakcije, meni je Matora rekla da joj je lakše. Onda je mene lagala. Ne treba prva da dira nekoga - rekao je Marko.
Meni je lakše, Marko je u pravu, ja se ispraznim. Dođe Mića, razludi me i ne znam gde si - rekla je Matora.
S obzirom da je sada ispalo ovako, a ja njoj želim dobro. Šta treba da iskoristim Matorinu nesreću koju vidim svaki dan, tri minuta provedem s njom, reakcija koju ona ima je potpuno normalna. Ja ne mogu sada da joj kažem: "Matora, je*i im kevu"

Foto: TV Pink Printscreen

Svesno i namerno menjaš teze. Ne treba da ide i da juri ljude i da im je*e mater, ali kada je neko vređa, treba da im je*e mater - rekao je Đedović.
Kada se radi o meni i kako se ja osećam, ja se razludim. Normalno da dođem u situaciju kako ću da se ponašam. Kako ih ne diram, kažu da ih diram...Mnogo sam stvari i laži sa Anitine strane koje je ona prećutala o nama, zato što joj odgovara, nisam rekla, ugrizla sam se za jezik. Ja prema njoj ne osećam ljubav, već bes i nešto što sam mislila da mi se nikad neće pojaviti - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mržnja - pitao je Milan.
Da - rekla je Matora.
Ne želim da ulazim u raspravu sa njom, nebitna mi je - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.