AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video snimak na kom su učesnici "Elite" imali priliku da vide razgovor Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore o njihovom odnosu i svađi.

Nemam potrebe da blatim...Što se tiče ovog zapisa, ja sam rekla da možda postoji, možda ne, jer je možda obrisano sve iz telefona, sve i poruke sa Anitinom mamom - rekla je Matora.
Ovo je bio razgovor posle svega onoga i priče, dok ja nisam pitao, ona nije skočila da odbrani i da stane na put pričama. Poenta je da ja budem kriv a ne neko ko jeste zaista kriv. Kada su ulazili u bilo koje svađe da je normalno da je*u mamu jedni drugima...Ja se začudim kada mi kažu da nisam kriv za nešto, ali sam svesno tražio izuzeće iz ove priče, jer oni treba da kažu ako žele da kažu. Svesno i namerno i željeno da prihvatam krivicu, a da znam da nisam kriv, neću! Ja nisam osoba koja preza od bilo koga ili bilo čega - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora kada je prvi put rekla, ja sam to rekao Mileni kako će da ide i šta - rekao je Đedović.
Ja sam jedino rekla Anđeli da mi je sve to sumnjivo. Prvo, to njihovo naprasno pomirenje, nikada realno nije komentarisao odnos Matore i njih...Ako je neka trula priča, mogao je da kaže: "Pusti, ovo su budalaštine" - rekla je Bojana.
Što se ovoga tiče, jedina stvar gde ja sumnjam i gde mislim je Anđelov ulazak. Što se tiče Marka, Bojana je pet puta Marka prozvala da me ne brani, meni je prišao i rekao: "Je l' ti čuješ šta ona priča?", pa sam ja skočila i rekla...Marka nikada niko nije prozvao da se znalo, niti sam ja prozvala da je znao. Ja na Marka stvarno nisam mislila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su tebi prijatelji oni koji klimaju glavom na tvoja uverenja - pitala je voditeljka.
Ne. Meni oni kažu, ali uvek uradim kako hoću, pričam, to mi je mana, srčana sam preterano, ali sam to ja. Tako da, što se ovoga tiče, neko ko može najviše da oseti jeste Milena, zato me je to i zabolelo. Večeras osim klipa gde sam rekla za Anitu i to, ja nisam nikada ispričala o tim stvarima. Nisam pokušala nikoga da okrivim, ali niko u kući nije pokrenuo priču da je Marko za nešto kriv osim što je Ivan prokomentarisao - rekla je Matora.
Ovo je priča o nameštaljki koja kada god je meni rečena i kada su za mene rekli, Matora je ta koja je gledala u pod, prećutkivala. Šta mislite kako će da se protumači to što je rekla Matora da kada priča sa mnom da misli da se ne snimajuj kamere?! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.