AKTUELNO

Nakon što su pogledali svoje priloge, ovaj još uvek bračni bar nastavio je svoju raspravu u spavaćoj sobi.

Žestoka svađa nastala je nakon priloga u kojem su kao najlepše uspomene iz života bile izdvojene i fotografije sa venčanja Kristine Kockar i Slobodana Radanović, sa njihovih putovanja, i zabeleženi ljubavni trenuci pre njegovog ulaska u rijaliti.

Kija je ponovo stvorila tenziju u kući, pa je iskoristila i ovu priliku da Slobi Radanoviću saspe sve u lice, sa još sitnijim detaljima o njihovom zajedničkom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru koji su obavljali u spavaćoj sobi Slobodan je konačno shvatio zbog čega se ona ovako ponaša, a to joj je javno i priznao.

Je l mogu da ti kažem iskreno? Ja mislim da tebe više boli sto si me izgubila, nego što sam ja loš čovek. Uvek sam te gledao kao malo vode na dlanu, a znaš kako sam se i ja osećao - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina je na ove reči zaćutala, a onda je on dodao:

Ovo bi se možda desilo i napolju, a ovo je jedino bilo pogrešno vreme. Možda sam u nekom trenutku prestao da te volim kao ženu, a možda sam nastavio da te volim kao prijatelja. Ja nemam opravdanje za to što se desilo, ne znam šta se desilo. I što bih ja tebe branio kad ti imas veliku jezičinu, ne brinem se ja za tebe.

Zbog njihove rasprave, pojedini takmičari nisu imali mogućnost da pogledaju svoje priloge i uspomene, ali je Veliki šef obećao da će se to desiti u narednom periodu.

K. Ristić.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'