AKTUELNO

Nju je ovonedeljni vođa podsetio zbog čega je tražila reč.

U toku porodičnog sastanka za reč se javila Miljana Kulić koja je imala poruku za Velikog šefa, ali i za svoju mamu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja uvek dobijam najveći budžet. Dala sam 6000 dinara Milici koja mi je rekla da će mi kupiti sve po spisku. Ona je meni donela za 3000 dinara, samo za mene hranu, a bila je tu i Viktorijina i Miličina hrana. Da bi mi ona na kraju rekla da su joj naplatili više u prodavnici. Pardon, nije Viktorija, pomešala sam je sa Tanjom. Obraćam se svojoj mami i tati. Hranu sam dobila za 1000 dinara i cigarete za 2000 dinara, a ostalo što sam joj napisala mi nije donela - rekla je Miljana.

Ova zadrugarka objasnila je da je ostala bez cigareta, a zatim se setila i zašto je prvobitno tražila glas:

Ne znam što sam se mami ni obratila, kako ona može da mi pomogne. Ali sam mnogo vezana za roditelje, to je moja slaba tačka. Produkcijo, molim vas bilo šta, samo da dobijem tu jednu kutiju cigareta - rekla je ona.
Pozdravi ih - podsetio ju je Filip Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Jaoj da, mami je danas rođendan! Hvala ti puno Filipe. Da, htela sam mami sinoć posle 12. Mamice, srećan ti rođendan! Da si živa i zdrava, sve želje da ti se ispune. Volim te najviše na svetu, žao mi je što već tri godine nismo zajedno na ovaj dan. Mama, ja sam znala da ulazim ovde, novac sam ti ostavila u mojoj sobi u onoj kutijici roze u obliku srca. Uzmi taj novac i kupi sebi šta želiš, mislim da će te to obradovati - rekla je Miljana.

Autor: J. V.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'