AKTUELNO

Ovonedeljni vođa ga pokopao jednom rečenicom.

Bora Sanatana večeras je pokazao pravo lice kada je ustao i pokazao svoju sujetu prema Lepom Mići jer je Lazar Čolić Zola postavio njega za ovonedeljnog vođu.

Foto: TvPink Printscreen

Da nije bilo mene, on ne bi ni bio ovde! Ti meni ne možeš da priđeš, ja se Mićo neću družiti sa tobom. Ti si cirkuzant! Prirodno je da se druži sa Banetom, piju kafu zajedno, više se druže - govorio je Bora.
Da li si nekada nastupao sam? Lažeš! Svuda si bio, na svakom nastupu si bio pomoćni pevač! Ni ne možeš da se družiš sa mnom - uzvratio mu je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da sam provodio vreme sa njim, na konto toga da se Bora družio sa njim više napolju, tako da ja ta prijatevljstva više poštujem, nego ovde. Ja sam se rastužio kada je bio nominovan, jer sam ga zavoleo. Mene je Lepi Mića stiskao za ruku, što mi je govorilo da će njega staviti za vođu. Zola je Marku rekao neke stvari u izolaciji o meni, što meni mnogo znači. On mi se pokazao kao pravi prijatelj, ja znam šta je njega povredio od Bore. On je meni rekao da u momentu kad aje Miljana njemu uzela stvari, Bora se ovde grlio sa njom i ljubio i onda je to njega baš pogodilo. Onda je on rekao da je on to namerno radio da bi izvukao neke informacije od nje - izjavio je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su zadrugari ustajali i komentarisali Zolin potez da Lepog Miću postavi za vođu, što možete čuti u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'