AKTUELNO

Posavetovali ga da se više posveti sebi.

Anđelo Ranković je dobio telefonski poziv kao poklon od Drveta mudrosti i porazgovarao sa svojom porodicom zbog toga što je prethodnih dana imao ružne snove i želeo da napusti rijaliti, a razgovor mu je pomogao da razreši sumnje.

Foto: Printscreen Youtube

Anđeloti, šta se brineš sve ti je super, manje stresiraš, više pričaš, treniraš. Sve ti je super...Mi smo dobro, samo nemoj se nerviraš. Nema potrebe da se svađaš samo se okreni, druži se sa ljudima - rekla mu je majka.

Foto: Printscreen Youtube

Posle svađe ti se skloni, izađi napolje i šetaj. Nemoj nikoga da braniš. Teodora ima majku, ti ne moraš više da nosiš taj teret na svojim leđima. Nikog ne brani, počni da misliš na sebe. Četiri ipo meseca ne misliš na sebe, misliš na sve ostale. Od danas misliš na sebe. Zezaj se sa devojkama momcima - poručili su mu ujak i majka, a onda nastavili:

Foto: Printscreen Youtube

Ne dozvoljavaj da ti niko ispira mozak, ti znaš ko si i šta si. Ti nisi otišao u 48 sati svadbu nego si otišao u zadrugu da se zezaš. Nemamo nikakvih zamerki, samo da se smeješ i da se družiš, vidiš koliko te svi vole i tu, zezaj se - dopunjavali su se njih dvoje.

Njegova familija ga je posavetovala da priča cimerima više o sebi, svojim putovanjima, da se više druži sa ostalim ukućanima, da pokuša da iskontroliše svoje emocije i ne svađa se.

Pročitajte još: TI SI NAJJEFTINIJA OSOBA: Miki brutalno izvređao cimerku, zbog jedne njene upadice! (VIDEO)

Kako je ovaj razgovor protekao možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'