AKTUELNO

Posavetovali ga da se više druži sa ostalim ukućanima.

Zadrugari su u toku prethodne noći imali priliku da poslušaju šta im žele njihove porodice poručiti povodom novogodišnjih praznika. Anđelo je nakon odgledanog snimka briznuo u plač jer je imao utisak da sa njegovom majkom nešto nije u redu, kao i to da mu je baka umrla.

Danas su sve sumnje izbrisane, jer je majku video nasmejanu, a ona mu je potvrdila i da je baka dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova majka, za razliku od Teodore,  nije bila toliko srčana kada je videla Anđelovu devojku, pa čak nisu ni prišli da se pozdrave sa njom, već je ona došla da porazgovara sa njima o celokupnoj situaciji, koja se izdešavala između njih.

Foto: Printscreen Youtube

Ti samo plačeš, a ona ti zvocka i zvocka, okreni se i idi. Rešićete sutra to. Ti imaš svoju karijeru, bori se za sebe, možeš ti to. Ona non stop tebi popuje. Ispira ti mozak. Kad se tako postaviš, ona će te više ceniti kao muškarca, a ne samo da peziš, peziš... a onda je nastavila, drži do sebe, moraš malo drskosti u sebi da imaš. Prema njoj malo drskosti - savetovala ga je majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Za nju je OVO BILO PREVIŠE! Žiža PONOVO U SUZAMA jer ON NIJE DOŠAO DA JE VIDI! (VIDEO)

Bez obzira što im je Anđelo objašnjavao da su oni u zatvorenom okruženju koje ih prisiljava na takvo ponašanje, evo šta su mu majka i stric posavetovali. Detaljnije u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'