AKTUELNO

Otkrila da li je za vezu

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Miljana Kulić.

Kako je Miljana?
Kako je, tako je, lažem da lako je. Zola je skočio preko stola da razdvaja, a meni to nije prijalo. On i Anita su bili zajedno, a on da ih razdvaja. NE krijem da mi Anita nije draga, ali mi je žao. Zola nije imao potrebu da skače da je brani, a nije skako kada smo ona i ja bile u sukobu. - rekla je Miljana pa dodala:
Zola i ja ne znam na čemu smo.Ništa mi nije jasno, pomažemo se a ne znam šta spo ni posle pet godina. On je meni nedefinisan, a ja posle Nenada ne verujem nikome. On me je povedio, i krivim sebe, ali ne znam da li je on sada pokazao pravo lice ili igra i dalje pa sa mnom kupuje mir. - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš ma Zolu?
Ja moram da kažem da meni nedostaje posle svega, ali ne znam kako da se borim sa tim. Ja želi m da mu verujem, ali ne zbnam kako. Borim se da ovde budem srećna, ali eto. Nedostaje mi stalno, moram da kažem da je on prema svima bio dobar, samo ninje prema meni- Uvek ću se kajati za sve što sam govrila majci zbog njega - rekla je Miljana koja je nakon toga komentarisala Bebicu i Teodoru:
Meni tu ništa nije jasno, ona veliča Bukilića, ponižava njega, a onda se ljube, sve je to foliranje - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.