AKTUELNO

Otkrila da ima promaje u glavi!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Borislav Terzić.

Nemam šta da kažem za Uroša, komentarisao sam ga, njegova ljubav sa Jovanom, želim im sve najbolje. Što se tiče Sneže, neću da te vređam, ne vređam žene, ali ne volim kada mi se ubacuje u razgovore. Ostavljam Uroša, šaljem Snežu - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža moja veštica, na početku mi se nije svidela, bila je ćutljiva dok nije raskinula sa Darjanom. Naš odnos je top, ja sa tobom pijem kafu i top smo. Što se tiče Uroša mislim da je folirant i prevarant. Dobar je za rijaliti, golirant, lažov, rekao je da nije zaljubljen u Jovanu. Zaljubljen je u Maju, rekao je da mu se ja sviđam posle Maje, postoje klipovi, u izolaciji me pitao da se poljubimo i da legnem pored njega, priča da mu je bio zadatak. Rekao je da posle Maje jedino bi sa mnom bio, šta sam ja utešna nagrada. Iskomplekirao se jer je dobio korpu od Maje. Mislila sam da je okej, ali loži se samo na rijaliti. Ostavljam Snežu, a njega šaljem - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da krenem od Sneže, imam lepo mišljenje, imaš ovde fanatike, cela tvoja porodična priča mi deluje čudno, imaš svašta da ponudiš, dopada mi se što se neki ljude bave tobom. Tvoj osmeh govori više od bilo koje reči, dopada mi se tvoje učešće i tvoje oči mi se dopadaju, Snežo zadivljena sam tvojim fanovima. Što se tiče Uroša, imaš promaje u glavi, sve više i više me podsećaš na Filipa Cara. Ostavljam Snežu - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša rekao sam mu neke stvari, što se tiče Jovane, mislim da su se našli. Malo je spustio loptu, korektan je momak. Što se tiče smrdibube, ona se nama šlikta, ako nekog mrziš što daješ pare. Ovo je poremećeni snob, nominujem ovu smrdibubu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.