AKTUELNO

Da li se koleba, ili je ipak sigurna svojoj devojci?

Jovana Tomić Matora ušla je u Rajski vrt, kako bi otkrila Drvetu mudrosti kako se oseća po pitanju prepiski svoje žene Anite Stanojlović i Matee Car.

Podsetimo, u javnost su procurele prepiske Anite Satnojlović i Matee Car, a Jovana Tomić Matora je tokom hipotetičkih pitanja voditelja u vezi ovog slučaja, istakla da veruje svojoj supruzi, kao i da je sugurna da se treća osoba pokušala da naruši mir u njohovom braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvence, što me sad u ove kasne sate? - upitala je Matora.
Vezma između nas je neraskidiva. Jovana, već neko vreme postiji afera koja trese ''Elitu'. Šta ti misliš o tome? - upitalo je Drvo.
Voleo bih da Maša ili Darko odu do mojih kući i da vide da li je to ta osoba, za koju mislim da jeste. Neka vide naše prepiske i konverzaciju kako je sve išlo. Sve ono što nisam imala za Anitu prošle godine, sada imam. Sve i da postoji prepiska, ne vidim ništa loše. Ja mogu da ispičam kako je bilo i šta je bilo. Ako je reč o Matei, onda mi to miriše na glupost. Ona mi je čestitala i venčanje. Volela bih da znam o čemu je reč, ali verujem svojoj ženi. Ako će mene neko uzdizati, a Anitu pljuvati - kazala je Matora, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam i rekla, neka dođu Maša i Darko u moju kuću, pa neka vide prepiske sa izvesnom Mateom, koja je podržavala Anitinu i moju ljubav. Ona je ostavla komentar podrške Aniti i Meni, a mene je to uduševilo, jer su tu bili raznorazni komentari koji nisu najbolji,ali je bilo i onoh pozitivnih. Ako je to ta devojka, onda mi je sve jasno. Ja nisam videla da Anita radi išta loše, gledala sam kako snima lajvove, koji nisu sumnjivo izgledali. Ta Matea je rekla da ima devojku sedam godina, nije mi jasno o čemu je reč?! Ako je najgora poruka njihova:''Čestitam ti, žao mi je što se nismo videle'', onda ne znam - kazala je Matora.
Rekao sam ti da si moja miljenica. Ako imaš želju da uživo pitaš tu osobu, onda možeš da je pitaš sve što imaš - reklo je Drvo.
Želiš li kumu(Đedovića) da povedeš sa sobom? - upitalo je Drvo.
Naravno - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.