AKTUELNO

Reper za Pink.rs otkrio da li je nešto zamerio svojoj lepšoj polovini nakon sinoćne emisije "Narod pita"

Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su se suočili u emisiji "Narod pita". Noć je bila jako burna, a mi smo pozvali repera Nenada Aleksića Ša da čujemo njegove utiske i da li je nešto zamerio svojoj devojci.

Foto: Pink.rs

- Miona me je oduševila, najiskrenije. Na sve one uvrede onih isfrustriranih baba nije odgovarala pogrdno nego šmekerski kako joj i priliči, sve vreme podignute glave bez obzira na sve što joj je izrečeno. Stvarno sramota za pojedine koji su zvali, leče svoje frustracije na mladoj devojci i ne gledaju u svoje dvorište, užas, čak imaju i totalno iskrivljenu sliku o svemu i komentarišu i više nego nerealno. Njoj opet kažem skidam kapu za držanje i apsolutno nemam ništa da joj zamerim - rekao nam je Ša, a onda je prokomentarisao i Stanislava, koji je sinoć tokom programa uživo pokazao poruke koje mu je Miona slala pre nego što je ušla u "Eliti":

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Što se njega tiče videlo se da želi komunikaciju sa njom, nije dobio povratnu. Pogled ka njoj konstantan i to pokazivanje poruka je samo nedostatak argumenata i bezuspešan pokušaj prebacivanja krivice na nju. Nemam šta posebno da kažem i da dodam, Miona je sinoć sve lepo rekla - zaključio je reper za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: Andrea Nikolić