AKTUELNO

Ana Korać je prošlost?

Naime, kako su u sinoćnoj raspravi mnogi ukućani osuđivali Anu Korać zbog prisnosti sa oženjenim čovekom Markom Janjuševićem Janjušem, neke situacije ipak pokazuju da ovaj zadrugar ima i te kako uticaja na pojedine zadrugarke koje mu privlače pažnju.

Kako se rasprava između ovo dvoje zadrugara dogodila u toku jučerašnjeg dana, Janjušu očigledno nije smetalo što ga mnogi upozoravaju da takvo ponašanje može rezultirati krizom u njegovom braku.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuša ta rasprava nije doticala, pa je tokom dana obasipao komplimentima i provokativnim komentarima zadrugarku Anđelu Lazić o kojoj se već ranije spekulisalo. On je pre nekoliko dana izjavio da mu se veoma dopadaju njene grudi, a nije štedeo ni reči hvale u kojima je naglasio da mu se jako sviđa haljina i da on tu ništa ne bi menjao.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela je u punom sjaju slušala Janjušove reči, ali je ostala bez teksta. Kako Janjušu nije smetalo što zadrugarka nema odgovora na ove komplimente poručio joj je nešto veoma zanimljivo:

Haljina ti top stoji, od sada samo to da nosiš, samo gaće menjaj. Kad završiš sa šminkanjem dođi malo da sediš pored mene, da ti i ja o nečemu porazgovaramo - rekao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Janjuš ovim postupkom želeo da privuče Anđelinu pažnju ili je samo iskoristio trenutak u kom je naveo da mu je dosadno pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Anđela Lazić

#Marko Janjušević

'