AKTUELNO

Uz njega je u sobi za rehabilitaciju bila Ana Korać.

U rijalitiju "Zadruga" sinoć je, kao i svake srede, organizovana žurka. U jednom momentu Janjuša je toliko ponela pesma koju mu je puštalo Drvo mudrosti, pa se popeo na sto i pevao. Međutim, sto nije izdržao njegovu težinu i ubrzo je pukao, a Janjuš je pao na beton razbivši pritom staklo na ulazu u pab.

Produkcija je odmah pozvala Hitnu pomoć i Janjuš je prevezen u Zemunsku bolnicu. Ovo je preplašilo sve zadrugare, a košarkaš se nakon lekarskog pregleda vratio u rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz njega je u sobi za rehabilitaciju bila Ana Korać, a Miljan, Đekson i Sloba i on im je opisao šta se desilo kod paba noćas.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad bolja noć mi nije bila, kunem ti se životom. Top noć, i kod Drveta sam bio. Majke mi. Ali dobro - rekao je Janjuš i otkrio da mu rebra nisu polomljena.
Pukao je nogar od stola, nisam ja bio toliko pijan. Kralju, ja kod Drveta, top zajebancija, ne možeš da veruješ. Drvo mi puštalo pesme, znaš kako sam srećan bio! Nikad mi bolji dan nije bio, Boga mi - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

U sobu za rehabiliticaiju je došla i Nena koja se jako zabrinula kada se sve ovo izdašavalo, a nakon što ih je Janjuš uverio da je dobro, u sobi sa njim je ostala samo Ana.

Pročitajte još: SVI SU SE PREPALI! Zadrugar se veselio na stolu, pao i POVREDIO SE, HITNO PREVEZEN U BOLNICU! (VIDEO)

Pink.rs

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'