AKTUELNO

Iako je Veliki šef poslao pismo u kojem će zadrugari igrati igru istine i tako otkriti velike tajne ukućana, Snežana Mišković Viktorija se i te kako oglasila povodom odnosa između Ane Korać i Marka Janjuševića.

Foto: RTV Pink

Kako je za igru istine predviđeno da se takmičari oglašavaju isključivo postavljajući pitanja ostalim ukućanima koja su jedinstvena i iskrena, Viktorija je odlučila da se prvenstveno obrati Ani. Naime, ona je javno kritikovala zbog prisnosti sa Markom Janjuševićem uporedivši je sa bivšim učesnicima farme - Kristijanom Golubovićem i Stanijom Dobrojević.

Janjuš zna koliko smo imali kratkih ali sažetih razgovora i krstili se što smo ovde. Mislim da je moglo, Anči, to da se odigra drugacij. Mislim je trebala da malo bude strpljivija i da se ne zaleće sa njim, jer ovo je rijaliti i ovo je više nego život. Ovo je isto kao sa Kristijanom i Stanijom. Sve je bilo super, malo su se zaigrali a završilo se pogubno.. oni su bili čak mnogo vulgarniji ... sad sam možda uporedila vas sa njima, jer bojim se da će se isto to desiti i sa vama.- bila je iskrena Viktorija.

Foto: RTV Pink

Zbog ove izjave Ana je bila više nego iznervirana, pa je upitala Viktoriju zašto se njoj obraća i čime je zaslužila da je na taj način napada.

Ali on je meni drug, ne možeš ti meni da zabraniš sa kim ću ja da se družim! Uostalom, zašto to ne govoriš Janjušu nego meni? - pitala je Ana.

Foto: RTV Pink

Viktorija je bila i više nego iskrena u svojim odgovorima, a ostali zadrugari su i te kako osudili Viktoriju zbog ove izjave. Ukoliko želite da pogledate kako se ova rasprava završila i ko se od ukućana nije složio sa VIktorijinom konstatacijom, pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Snežana Mišković Viktorija

'