AKTUELNO

Kako se u igri istine, a koju je zadao Veliki šef u većini slučajeva otkriju velike tajne ukućana, Sloba Radanović je imao i te kako zanimljivo pitanje koje je uputio Miljanu Vračeviću.

Naime, kako su se tokom večeri postavljala izuzetko teška i izazovna pitanja, Sloba je u ovom slučaju ipak želeo da iskoristi trenutak da razreši jednu situaciju koja je potresla kako ukućane tako i širi auditorijum.

Iako se o ovom događaju mnogo toga reklo, Sloba je zamolio Miljana da obrazloži šta se u stvari desilo one noći kada je udario Teodoru. Miljan je bio iskren u svom izlaganju i konačno progovrio šta zaista misli o konfliktu koji je imao sa Teodorom Džeherović.

Foto: RTV Pink

Niti sam je gurnuo, niti sam je udario.. ako mogu da kažem da sam je podhvatio za ruku. Situacija se odigrala kad sam spustio mikrofon na buretu, Teodora je uzela taj mikrofon i onda je krenula da se provlači pored jelke. Ja sam se provukao tamo i uhvatio je za ruku. -  počeo je Miljan.

Izazvani Miljanovim izlaganjem, većina ukućana je prokomentarisala ovaj događaj na svoj način, a Jelena Golubović je i te kako imala kritiku zbog toga što se Miljan nije izvinio Teodori uz konstataciju da je ona ipak dvadeset godina mlađa od njega. Miljan je shvatio da je ona verovatno bila u pravu zbog toga, pa je nastavio sa svojim obrazloženjem:

Ja ti se ne izvinjam ovom prilikom, kao fore radi nego se stvarno izvinjavam ako sam te na bilo koji način povredio.. Ja sam bio izrevoltiran i ti Anđelo izvini sto sam te gurnuo nikakav problem nije.. Pričam najiskrenije, znate da smo bili ok. Žao mi je što se desilo.. sve je bila reakcija na reakciju, otišlo je daleko! Ja protiv vas dvoje nemam ništa i ti vrlo dobro znaš kako bi odreagovala, od ničega se gluposti prave. - odgovorio je Miljan.

Foto: RTV Pink

Ova izjava izazvala je burne reakcije mnogih ukućana, a među njima se i Anđelo izjasnio šta misli o svemu što je Miljan rekao. Ukoliko želite da pogledate šta je Anđelo rekao Miljanu, kao i Teodorinu reakciju na ovu situaciju pogledajte video koji se nalazi ispod teksta.

K.R.

#Miljan Vračević

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'