AKTUELNO

Kako su mesecima u najpopularnijem rijaliti programu, Zadrugari često komentarišu o tome šta im najviše nedostaje dok su u zatvorenom prostoru.

Iako se nalaze u impozantnom gradu gde im je sve dostupno - od kazina do telefonskog razgovora, bara, prodavnice u kojoj mogu da kupe šta god požele i hotela koji izgleda i više nego luksuzno, ukućani često komentarišu da im i pored toga ipak nešto nedostaje.

Foto: Pink.rs

Naime, podrazumeva se da svima najviše nedostaju porodica i prijatelji. Međutim, u razgovoru koji su imali Luna i Sloba pokazalo se da ipak postoje sporedne stvari koji nekima nisu važne, a nekome predstavljaju i te kako veliku potrebu.

Dok svakodnevno razgovoraju o stvarima iz svog života, Sloba je priznao da jedino bez čega ne može je teretana.

Svaku Novu godinu provodim radno, uglavnom. Ali ne podnosim kad ne radi teretana 1. 2. i 3. januara. Tad ne znam šta ću sa sobom.- priznao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovakve izjave Luna je i te kako shvatila koliko mu je važno da živi zdrav život što je i bilo jedino važno za nju. Razgovor je dugo potrajao, a Sloba je iz dana u dan sve više otvoreniji prema Luni. Ukoliko želite da čujete o čemu je sve ovaj par pričao pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NE ZNA ZA GRANICU? Filip ponovo SPOPADAO Žižu, A ONDA MU JE ONA UZVRATILA, PA MU URADILA OVO! (VIDEO)

Autor: K. R.

#Sloba Radanović

'